Accesul membrului
Utilizator :
Parola :
Ultimele articole
Facebook
Buletin de știri
Numele:
E-Mail :
10 februarie 2016 - Ambasada vine mai aproape de tine
Perşembe, 04 Şubat 2016
10 februarie 2016 - Ambasada vine mai aproape de tine

ANUNȚ

În contextul implementării proiectului “Ambasada vine mai aproape de tine”, care are drept scop facilitarea accesului la servicii consulare de calitate a cetăţenilor aflaţi în străinătate, Ambasada Republicii Moldova la Ankara informează despre faptul că, funcţionarul consular al Ambasadei, dl Andrei PALADUȚA, se va afla pe data de 10 februarie 2016 în deplasare de serviciu în regiunea Antalya.

Servicii consulare urmează a fi oferite în ziua de miercuri, 10 februarie 2016, între orele 09.00 – 13.00, în incinta oficiului Consulatului Onorific al Republicii Moldova, aflat pe adresa: Spice Hotel&SPA, İskele Mevkii, Belek • 07506 Serik • Antalya.

În locația menționată, de asemenea, urmează să se desfășoare o întâlnire a funcționarului consular al Ambasadei cu cetățenii moldoveni stabiliți în regiune, în cadrul căreia vor putea fi abordate subiecte cu diverse tematici.

Vă îndemnăm să participați activ și solicităm respectuos răspândirea cât mai amplă a informației în cauză printre cetățenii RM.

Concomitent, solicităm respectuos comunicarea în adresa Ambasadei a informațiilor privind tipul serviciilor consulare necesare, fapt care va simplifica procesul de perfectare a actelor de către funcționarul consular la acel moment. Pentru detalii suplimentare și comunicarea eventualelor solicitări vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 03124465627, 03124465527, precum și prin intermediul poștei electronice consul.ankara@mfa.md.

Etichete: Ambasada vine mai aproape de tine, Antalya
Comentarii
Scrie un comentariu
Nume:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajul dvs.:
31 + 9 =