Accesul membrului
Utilizator :
Parola :
Ultimele articole
Facebook
Buletin de știri
Numele:
E-Mail :
Vizita în Republica Moldova a delegaţiei femeilor de afaceri din Turcia
Perşembe, 27 Ekim 2016
Vizita în Republica Moldova a delegaţiei femeilor de afaceri din Turcia

În perioada 23-25 septembrie 2016 o delegaţie de femei de afaceri condusă de Consulul Onorific Diyar Ickale Gultekin a efectuat o vizită în Republica Moldova cu scopul de a revedea perspectivele moldoveneşti de afaceri. Delegaţia a fost primită la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova unde a avut o întîlnire cu Secretarul General al Ministerului, Anatol VANGHELI, care a apreciat tendinţa pozitivă a relaţiilor moldo-turce şi suportul Republicii Turcia acordat pentru diverse proiecte, fiind salutată şi contribuţia Consulilor Onorifici ai Republicii Moldova.

În contextul acţiunii de caritate planificate, delegaţia a fost vizitată de Preşedintele Comisiei Relaţii Externe şi Integrare Europeană a Parlamentului RM, fostă Ministru al Familiei şi Protecţiei Sociale, Valentina BULIGA. În cadrul întrevederii Consulul Onorific a solicitat sprijin în vederea identificării orfelinatului relevant pentru transferul donaţiei în sumă de 3000 euro, V. BULIGA, promiţând că va informa Consulatul Onorific cu privire la destinatarul donaţiei şi modul gestionării acesteia. 

Delegaţia a efectuat o vizită şi în UTA Găgăuză unde a avut o întâlnire  cu Şeful Direcţiei generale pentru relaţii internaţionale a executivului Găgăuziei Vitalii Vlah şi primarul oraşului Comrat, dl Serghei Anastasov. În timpul aflării în UTAG delegaţia a vizitat azilul de bătrâni ”Recep Tayyip Erdogan” precum şi biblioteca ”Mustafa Kemal Ataturk”.

Pe lângă întrevederi, oaspeţii au avut oportunitatea de a vizita obiective turistice din Chişinău şi complexul Orheiul Vechi. Pe parcursul vizitei delegaţia a fost însoţită de Ambasadorul desemnat al Republicii Turcia în Republica Moldova, dl Hulusi KILIÇ.

Etichete: Vizita în Republica Moldova a delegaţiei femeilor de afaceri din Republica Turcia
Comentarii
Scrie un comentariu
Nume:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajul dvs.:
42 + 36 =