Accesul membrului
Utilizator :
Parola :
Ultimele articole
Facebook
Buletin de știri
Numele:
E-Mail :
Conferința Regională FAO pentru Europa din Antalya
Pazartesi, 23 Mayıs 2016
Conferința Regională FAO pentru Europa din Antalya

O delegație a Republicii Moldova condusă de Eduard Grama, Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare participă în perioada 4-6 mai 2016, în or. Antalya, la lucrările celei de-a 30-a Conferințe Regionale pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO). Din componența delegației moldovenești face parte și Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Turcia, Igor Bolboceanu. Ceremonia de inaugurare a lucrărilor conferinței a fost deschisă de către Directorul General FAO, Jose Graziano da Silva și Ministrul Alimentației, Agriculturii și Creșterii Animalelor al Republicii Turcia, Faruk Çelik.

În marja lucrărilor Conferinței, Ministrul moldovean a avut o serie de întreveri bilaterale, inclusiv cu Directorul General FAO, J. G. da Silva, precum și cu omologii săi din Turcia și România. Subiectul principal al discuțiilor l-a constituit sporirea cooperării bilaterale și căutarea unor noi posibilități de colaborare dintre ministerele de resort din țările respective.

Cu prilejul conferinței, Ministrul E. Grama a vizitat expoziția internațională de horticultură ”Expo 2016”, desfășurată în or. Antalya și pavilionul Republicii Moldova, proiect elaborat de Grădina Botanică a Academiei de Științe a Moldovei, realizat cu sprijinul părții turce și Consulului Onorific al Republicii Moldova în Antalya/Belek, dna Diyar Içkale Gültekin. De asemenea, membrii delegației moldovenești au vizitat și Oficiul Consulatului Onorific al RM în Antalya/Belek

Etichete: Cea de-a 30-a Conferință Regională FAO pentru Europa din Antalya
Comentarii
Scrie un comentariu
Nume:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajul dvs.:
5 + 50 =